fredag 9. oktober 2020

Høst 2020

Johanna

 Høstferien er unnagjort og i denne annerledes tiden, er hverdagen annerledes både for ansatte og elever på F21. Skolebiblioteket på Fyrstikkalleen skole er fortsatt åpent, men lærere må booke tid for elevene og bruk av rommet. Slik har vi en viss oversikt over kohorter og hvor elever har vært ved et eventuelt smitteutbrudd.

Skolestart gikk unna med utdeling av bøker til elever og ansatte på F21, bokprat og biblioteksopplæring med 8. trinn. Bokprat med leseglade 9. trinns elever og bokanbefalinger til VG3 elever som jobber med norsk fordypningsoppgave. 

Skolebiblioteket har fått noen nye medarbeidere. Johanna er ny som norsklærer på F21 og jobber også i skolebiblioteket noen timer i uken. I tillegg jobber Jørgen, musikklærer, i skolebiblioteket på torsdagene.  

Strikkekroken har åpnet igjen på tirsdagene i storefri. Det er rådgiver Hildegunn, avdelingsleder Miriam og lærer Helene som hjelper og veileder nye og gamle strikke entusiaster. Ønsker du å være med, så melder du deg på hos Hildegunn.


Historielærer Knut anbefaler å lese boken Om tyranni til elever og ansatte på F21. Boken er kort- "men forstår du denne, så forstår du verden!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

2021 - pause på bloggen

 Godt nyttår! 2021 er året jeg pauser bloggen inntil videre. Tiden strekker ikke helt til, til å få oppdatert og skrevet så mye som jeg ønsk...