onsdag 8. januar 2020

Godt nyttår!

Trine-Lise og Elisabeth
 Godt nyttår! Nytt år med nye, kommende, leseopplevelser og muligheter på Fyrstikkalleen skolebiblioteket. Vi håper alle har fått lest litt og slappet av i julen, og er klare for 2020.

Første skoledag startet ny rektor opp på Fyrstikkalleen skole, Marianne Mette Stenberg. Hun har tidligere vært rektor på Majorstuen barne- og ungdomsskole. Vi ser frem til å samarbeide med henne og vise hvordan vi jobber med leselyst, kildekritikk, kildehenvisning og litteratur på skolebiblioteket.

Vi gleder oss til årets første Fagforumsmøte 2020, for bibliotekarer i Oslo VGS. Her vil vi jobbe med hvordan skolebibliotekene kan tilrettelegge for læring i den kommende fagfornyelsen og hva vi kan bidra med i de nye læreplanene. Vi ser for oss at skolebiblioteket kan være en god bidragsyter til de tverrfaglige temaene: Demokrati og medborgerskap, folkehelse og livsmestring, og bærekraftig utvikling.
Ole Magnus


I januar er vi så heldige å ha en praksisstudent fra OsloMet her hos oss. Ole Magnus går andre året på
bibliotek- og informasjonsvitenskap. Han skal ha praksis i skolebibliotek og gjøre en feltundersøkelse, som skal ende i en rapport. Vi er gleder oss til å lese rapporten og se hvilke slutninger Ole Magnus kommer frem til.
Ole Magnus har anbefalt bøker og laget utstilling med bøker han tenker kan fenge ungdommen.   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

2021 - pause på bloggen

 Godt nyttår! 2021 er året jeg pauser bloggen inntil videre. Tiden strekker ikke helt til, til å få oppdatert og skrevet så mye som jeg ønsk...